Despre Avantgrapho

InceputulMai mult decat productie de mobilier sau ArtWork

Avantgrapho s-a deosebit încă de la începuturile firmei, din anii 2005, printr-o abordare neconvențională însă profesionistă asupra producției de mobilier și a producției ArtWork. Încă din faza de consultanță, specialiștii Avantgrapho caută cele mai satisfăcătoare soluții pentru toate provocările impuse de clienții săi.

Echipa Avantgrapho este într-o misiune permanentă de a căuta și găsi noi modalități de exprimare, material și forme, astfel încât clienții să beneficieze de o viziune de design corespunzătoare nevoilor lor.

Carturesti
British American Tobacco
Vodafone
Layer 1

Productie de mobilier

Fabrica noastra din Bucov (Prahova) ne ofera spatiul si tehnologia pentru a pune in aplicare pana si cele mai avantgardiste idei. Putem executa aproape orice piesa de mobilier  folosind o gama variata de materiale precum: PAL, MDF, placaj, panel masiv, furnir, plexiglass, corian, HPL, sticla, piatra, metal, etc.

ArtWork

Ne folosim de toata creativitatea de care dispunem si inovam pe alocuri. Producem pentru clientii nostri Tipar digital si finisare, Print outdoor si indoor, Print UV flatbed (PVC, PET, PAL, sticla,metal, etc), Print direct sublimare pe diverse materiale textile pe baza de polyester (steag, casete luminoase de interior, tapiterie, etc), Laminare (lichida si cu folie PVC) sau chiar Casete luminoase, litere volumetrice si totemuri.

CersanitProductie publicitara

Din 2016 am realizat pentru Cersanit standuri expozitionale diferite, material printate, montaj si acoperire regional (Romania, Serbia, Ungaria si altele).

FerroProductie publicitara

Colaborarea cu Ferro a inceput in 2015 si se deruleaza si in momentul de fata, proiectele fiind deja implementate in aproximativ 15 locatii.

Valorile dupa care ne ghidam

Pasiune

Pasiunea de a face totul mai bine, mai inovativ, mai eficient si mai avansat ne sta scrisa in ADN.

Calitate

Recurenta clientilor nostri este cel mai important indicator de performanta si calitate.

Viziune

Daramam barierile conventionalului si concepem elemente noi. De fiecare data, fara exceptii.

Ce spun ei despre noi

British American Tobacco

Multumesc echipei Avantgrapho pentru profesionalismul de care a dat dovada pe intreaga durata a dezvoltarii proiectului.

Solutiile moderne, calitatea produselor, modul de lucru si promptitudinea sunt principalele argumente ce descriu intreaga activitate a echipei Avantgrapho.

Bogdan Popescu

ENGINEERING & SITE SERVICES MANAGER, British American Tobacco

Carturesti

Colaborarea noastra cu echipa Avantgrapho a inceput in 2015, cu proiectul de amenajare a librariei Carturesti din Mega Mall. De atunci realizam constant lucrari cu echipa Avantgrapho in locatiile noastre, de la implementarea unor proiecte de amenajare pana la elemente vizuale si solutii creative pentru spatiile noastre.

Promptitudinea cu care raspund solicitarilor noastre, expertiza tehnica si calitatea produselor utilizate in realizarea lucrarilor de echipa Avantgrapho asigura reusita proiectelor noastre.

Cristian Mureanu

DIRECTOR DE DEZVOLTARE SI INVESTITII, Carturesti

Layer 1
Layer 2

Cateva din proiectele noastre

Am pus pasiune in toate proiectele pe care le-am dezvoltat si livrat de-a lungul timpului. Desi ne-ar face o deosebita placere sa le evidentiem pe toate, fie ca a fost vorba despre invoatie in domeniul amenjarii spatiilor sau a invoatiei din sfera productiei publicitare, am incercat sa facem o selectie cu cele mai reprezentative proiecte.

Afla povestea din spatele unora dintre cele mai  exceptionale solutii implementate de noi.