Proiecte

Tip TopProductie mobilier

Pentru sediul general Tip Top, aflat in fosta locatie Electrecord Bucuresti, am realizat mobilier, tapiterie, piese decorative de arta, proiectare si concept design pentru intreaga zona de birouri.

StarbucksArtwork, productie mobilier

Proiectul Starbucks a inceput in vara anului 2016 si cuprinde realizarea mobilierului interior si exterior, placari pereti lemn, lucrari ArtWork. Pana in prezent lucrarile au fost deja executate in multe locatii din tara.

TelekomConcept design, productie mobilier, productie publicitara

Proiectul a fost executat in aproximativ 50 de locatii in intreaga tara pentru mobilier si material printate si 150 de locatii pentru partea de casete luminoase.

GermanosProductie mobilier, productie publicitara

Colaboraram cu Germanos de 10 ani, si in tot acest timp am realizat mobiler, material printate si casete luminoase in peste 80 de locatii din intreaga tara.

British American TobaccoDesign, Productie tehnologica, productie mobilier

Proiectele de succes pentru British American Tobacco au inclus atat proiecte de design si realizare de mobilier pentru zona office, cat si proiectul BASS Bucuresti si realizarea zonei restroom, in momentul de fata asigurandu-le tot ce au nevoie pe zona de mobillier.

FerroDesign, Productie de mobilier, Productie publicitara

Colaborarea cu Ferro a inceput in 2015 si se deruleaza si in momentul de fata, proiectele fiind deja implementate in aproximativ 15 locatii.