Despre Avantgrapho | Avantgrapho | inovatie, nonconformism, eleganta si calitate premium

Despre Avantgrapho

Cu o echipa de profesionisti, in cei peste 15 ani de activitate, am participat si am finalizat proiecte care respecta toate standardele de calitate nationale si internationale. Marea majoritate a clientilor printre care si Starbucks, KFC, BAT au apreciat colaborarea cu noi si au ramas in continuare clientii nostri.

Profesionalismul nostru ne-a permis intotdeauna rezultate remarcabile indiferent ca ne referim la la constructii case de locuit sau constructii cu destinatie comerciala, amenajari interioare sau exeterioare. Cand alegem un proiect va asiguram ca analizam toate detaliile si puteti fi siguri ca realizarea lui va fi conforma cu cerintele dumneavoastra.

Constructii civile si industriale

Executam lucrari de contructii incepand de la fundatii pana executia completa, inclusiv instalatii, incalzire, climatizare, finisaje si altele.

Afla mai multe

Fabricare case modulare si prefabricate

Ultima inovatie Avantgrapho, este conceptul de case modulare, cu care ne mandrim si suntem in continua dezvoltare. Aceste tipuri de proiecte presupun o calitate ridicata, iar costurile sunt reduse pentru client, iar in acelasi timp, utilizatorii acestor case modulare dispun din plin de acelasi confort intr-un timp redus de proiectare, in acelasi timp, economisind resurse naturale folosite in etapele productiei, astfel incat, aceste proiecte sustinand ecologia. Un alt plus al unei case modulare este faptul ca intotdeauna exista oportunitatea unei extinderi al acesteia.

Afla mai multe

Mobilier

Fabrica noastra din Bucov (Prahova) ne ofera spatiul si tehnologia pentru a pune in aplicare pana si cele mai avantgardiste idei. Putem executa aproape orice piesa de mobilier  folosind o gama variata de materiale precum: PAL, MDF, placaj, panel, lemn masiv, furnir, plexiglass, corian, HPL, sticla, piatra, metal, etc.

Afla mai multe

Artwork

Ne folosim de toata creativitatea de care dispunem si inovam pe alocuri. Producem pentru clientii nostri Print outdoor si indoor pe multiple suporturi, Print UV flatbed (PVC, PET, PAL, sticla,metal, etc), realizare de tapet printat, tablouri canvas, pictura si grafica direct pe perete, etc.

Valorile dupa care ne ghidam

Pasiune

Pasiunea de a face totul mai bine, mai inovativ, mai eficient si mai avansat ne sta scrisa in ADN.

Calitate

Recurenta clientilor nostri este cel mai important indicator de performanta si calitate.

Viziune

Daramam barierile conventionalului si concepem elemente noi. De fiecare data, fara exceptii.

Ce spun ei despre noi

British American Tobacco

Multumesc echipei Avantgrapho pentru profesionalismul de care a dat dovada pe intreaga durata a dezvoltarii proiectului.

Solutiile moderne, calitatea produselor, modul de lucru si promptitudinea sunt principalele argumente ce descriu intreaga activitate a echipei Avantgrapho.

Bogdan Popescu

ENGINEERING & SITE SERVICES MANAGER, British American Tobacco

Carturesti

Colaborarea noastra cu echipa Avantgrapho a inceput in 2015, cu proiectul de amenajare a librariei Carturesti din Mega Mall. De atunci realizam constant lucrari cu echipa Avantgrapho in locatiile noastre, de la implementarea unor proiecte de amenajare pana la elemente vizuale si solutii creative pentru spatiile noastre.

Promptitudinea cu care raspund solicitarilor noastre, expertiza tehnica si calitatea produselor utilizate in realizarea lucrarilor de echipa Avantgrapho asigura reusita proiectelor noastre.

Cristian Mureanu

DIRECTOR DE DEZVOLTARE SI INVESTITII, Carturesti

Proiecte

Am pus pasiune in toate proiectele pe care le-am dezvoltat si livrat de-a lungul timpului. Desi ne-ar face o deosebita placere sa le evidentiem pe toate, fie ca a fost vorba despre invoatie in domeniul amenjarii spatiilor sau a invoatiei din sfera productiei publicitare, am incercat sa facem o selectie cu cele mai reprezentative proiecte.

Afla povestea din spatele unora dintre cele mai  exceptionale solutii implementate de noi.

Proiectele noastre