Mai mult decat productie de mobilier sau ArtWork

Avantgrapho s-a deosebit inca de la inceputurile firmei, din anii 2005, printr-o abordare neconventionala insa profesionista asupra productiei de mobilier si a productiei ArtWork. Mai nou am inceput sa desvoltam un concept de casa modulara la cheie.

Inca din faza de consultanta, specialistii Avantgrapho cauta cele mai satisfacatoare solutii pentru toate provocarile impuse de clientii sai.

Echipa Avantgrapho este intr-o misiune permanenta de a cauta si gasi noi modalitati de exprimare, material si forme, astfel incat clientii sa beneficieze de o viziune de design corespunzatoare nevoilor lor.

Productie de mobilier

Fabrica noastra din Bucov (Prahova) ne ofera spatiul si tehnologia pentru a pune in aplicare pana si cele mai avantgardiste idei. Putem executa aproape orice piesa de mobilier  folosind o gama variata de materiale precum: PAL, MDF, placaj, panel, lemn masiv, furnir, plexiglass, corian, HPL, sticla, piatra, metal, etc.

Afla mai multe

Artwork

Ne folosim de toata creativitatea de care dispunem si inovam pe alocuri. Producem pentru clientii nostri Print outdoor si indoor pe multiple suporturi, Print UV flatbed (PVC, PET, PAL, sticla,metal, etc), realizare de tapet printat, tablouri canvas, pictura si grafica direct pe perete, etc.

Case modulare

Suntem producatori de mobilier office si comercial, dar si livratori de solutii din sfera productiei publicitare.
Oferim solutii complete de amenajare si detinem toate tehnologiile necesare implementarii celor mai provocatoare proiecte. Existam pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri calitatea pe care si-o doresc. De la print pe lemn sau pe alte suprafete pana la conceperea si asamblarea celor mai complexe piese de mobilier si nu numai, noi avem solutia.

Valorile dupa care ne ghidam

Pasiune

Pasiunea de a face totul mai bine, mai inovativ, mai eficient si mai avansat ne sta scrisa in ADN.

Calitate

Recurenta clientilor nostri este cel mai important indicator de performanta si calitate.

Viziune

Daramam barierile conventionalului si concepem elemente noi. De fiecare data, fara exceptii.

Ce spun ei despre noi

British American Tobacco

Multumesc echipei Avantgrapho pentru profesionalismul de care a dat dovada pe intreaga durata a dezvoltarii proiectului.

Solutiile moderne, calitatea produselor, modul de lucru si promptitudinea sunt principalele argumente ce descriu intreaga activitate a echipei Avantgrapho.

Bogdan Popescu

ENGINEERING & SITE SERVICES MANAGER, British American Tobacco

Carturesti

Colaborarea noastra cu echipa Avantgrapho a inceput in 2015, cu proiectul de amenajare a librariei Carturesti din Mega Mall. De atunci realizam constant lucrari cu echipa Avantgrapho in locatiile noastre, de la implementarea unor proiecte de amenajare pana la elemente vizuale si solutii creative pentru spatiile noastre.

Promptitudinea cu care raspund solicitarilor noastre, expertiza tehnica si calitatea produselor utilizate in realizarea lucrarilor de echipa Avantgrapho asigura reusita proiectelor noastre.

Cristian Mureanu

DIRECTOR DE DEZVOLTARE SI INVESTITII, Carturesti

Proiecte

Am pus pasiune in toate proiectele pe care le-am dezvoltat si livrat de-a lungul timpului. Desi ne-ar face o deosebita placere sa le evidentiem pe toate, fie ca a fost vorba despre invoatie in domeniul amenjarii spatiilor sau a invoatiei din sfera productiei publicitare, am incercat sa facem o selectie cu cele mai reprezentative proiecte.

Afla povestea din spatele unora dintre cele mai  exceptionale solutii implementate de noi.

Proiectele noastre