Starbucks

Productie mobilier
Artwork

Despre

Cand rostesti „Starbucks” te gandesti la cea mai buna cafea savurata in cele mai elegante si somptuoase locatii din lume. Gradul foarte ridicat de calitate a finisajelor ne-a recomandat pentru o colaborare frumoasa care a Inceput in vara lui 2016. Pentru acest proiect am realizat o prima locatie „pilot” in Timisoara iar in acest moment suntem mandrii sa afirmam ca sunt doua locatii in acest oras realizate cu ajutorul Avantgrapho.

Ce am realizat

Proiectul Starbucks cuprinde placari pereti lemn, realizare mobilier interior si exterior, lucrari ArtWork: tablouri, tapet personalizat, print pe lemn, picturi pereti si multe altele. Este un proiect care ne solicita absolut toate resursele creative si de productie pe care le detinm in Bucov.

In prezent

Povestea noastra impreuna cu Starbucks merge mai departe si ia proportii pe masura ce se desfasoara. In acest moment locatiile Starbucks executate de noi se gasesc in orasele: Timisoara, Constanta, Craiova, Ploiesti, iar in Bucuresti ne mandrim deja cu un numar de 3 locatii realizate.

Contact

Inapoi la proiecte