British American Tobacco | Magic CMS

British American Tobacco

Productie mobilier
Design
Productie tehnologica

Extindere cladire office

Desfasurat in anul 2013, proiectul a fost unul special. Am adus un real aport de creativitate in zona de office al sediului din Ploiesti unde ne-am pus amprenta in realizarea de mobilier atat pentru cladirea office cat si in zona de productie si laborator.
Pentru acest proiect am realizat material printat si am furnizat scaune de import de cea mai buna calitate care sa completeze ideile noastre.

Proiect bass Bucuresti

Tot in anul 2013, pentru BASS Bucuresti, am realizat piese de mobilier care sa satisfaca exigentele clientului. Pentru acest minunat proiect s-a realizat atat partea de design cat si partea de montaj in locatie iar scaunele, care sunt de import, au fost atent alese pentru a crea o simbioza intre conceptul nostru si rezultatul final.

Restroom zone

Dupa reusitele din anul 2013, un an mai tarziu, in 2014 am fost provocati sa gasim o solutie pentru zona Restroom din sediile din orasul Ploiesti. Am reusit, spunem noi, sa mixam cu atentie elemente vizuale placute si bine definite cu utilitatea acestui spatiu atat de important. .

Contact

Inapoi la proiecte